Las- en constructiewerk

  Professioneel laswerk voor RVS/Aluminium of staal

  Bij laswerk moet u denken aan het verbinden van materialen door middel van druk of warmte. Twee of meerdere delen worden zonder verlies van stevigheid en kwaliteit aan elkaar verbonden. Las- en constructiewerk is een vak apart en kunt u het beste alleen door een specialist uit laten voeren. Bruinekool Group B.V. is zo’n specialist. Wij hebben door de jaren heen diverse opdrachten uitgevoerd waarbij veelal met RVS, aluminium of staal is gewerkt. Met name op het gebied van scheepsjachten en de afbouw en inrichting hiervan, maar ook op ander toepassingsgebied kunnen wij u van dienst zijn.

  Op basis van een tekening kunnen wij naast de afbouw en inrichting ook uw meubels of aluminium opbergbakken maken. Daarnaast kunnen we met Autocad ter ondersteuning ook een 3D visualisatie voor u maken. Zo heeft u alvast een klein beetje het eindresultaat in beeld en kunnen we nog aanpassingen doen.

  Naast las- en constructiewerk voor staalwerk bent u ook met uw aluminium en RVS laswerk aan het juiste adres. Denk aan funderingen, samengevoegde componenten en oplas werkzaamheden aan slijtage gevoelige onderdelen. Wij staan voor al uw las- en constructiewerk voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is? U kunt ten alle tijden, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht