Rubber

  Rubber gieten

  Ook rubber is een materiaal dat zich uitstekend leent voor gietwerk. Rubber kent zeer betrouwbare producteigenschappen en is makkelijk te verwerken waardoor het zich uitstekend leent om als siliconen vorm gietrubber te gebruiken. Met rubber kunt u tot in detail realiseren wat u voor ogen heeft. Door gebruik te maken van rubber kunnen we vele afgietsels maken waarmee we zelfs de kleinste details zichtbaar kunnen maken.

  Rubber gieten
  Andere eigenschappen van gietrubber zijn:
  • Rubber is goed bestand tegen chemicalien
  • Heeft zelfoplossende eigenschappen
  • Siliconen rubber hardt uit op kamertemperatuur en het proces kan door verwarmen worden versneld. Echter is te snel uitharden mogelijk nadelig voor het eindresultaat
  • Sommige rubbers zijn hittebestendig tot wel 250 graden Celsius
  • Ruime keus aan verschillende soorten rubbers voor verschillende doeleinden.

  Rubber wordt op vele manieren toegepast en wordt veelal gebruikt in autobanden, condooms, rubberen kogels, fitness vloeren, gummen, schoenzolen, fietszadels, doppen, dempers, slangen, bougiekabels, platen, tegels, afdichtingen en nog veel meer. Rubber kent dus een hele brede toepasbaarheid wat de mogelijkheden van rubber gietwerk nagenoeg op oneindig zet.

  Rubber heeft stevige en elastische kenmerken die op vele manieren toegepast kunnen worden. Als u meer wilt weten over de voordelen, mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen dan staan wij u natuurlijk graag te woord. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Meer informatie? Vraag vrijblijvend meer informatie op!

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Onderwerp

   Uw bericht