Goede doelen

  Wij zijn er voor elkaar

  Als bedrijf vinden we het belangrijk om te delen en goede doelen te steunen. We steunen dan ook een goed doel dat wij belangrijk vinden. Het is belangrijk dat we wat voor onze medemens betekenen en om die reden zet Jaco, maar ook Bruinekool B.V. in het algemeen, zich in voor Stichting Nijkerk voor Gruisor. Deze stichting heeft als doel de leefomstandigheden van de inwoners van Gruisor en Csóka, twee Roemeense dorpen, te verbeteren.

  Beide dorpen liggen ver afgelegen van de rest van de wereld aan de voet van de Karpaten, een hooggebergte in Midden-Europa. Inwoners van de dorpen zijn vooral arme boeren en werkloze zigeuners die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

  In samenwerking met mensen op locatie in Gruisor en Csóka wordt er vanuit Nijkerk geprobeerd de toekomst en de leefomstandigheden van de mensen te verbeteren. De stichting steunt in de vorm van materiële, financiële en mentale ondersteuning. Bruinekool Group B.V. draagt hier met liefde een steentje aan bij.

  Wilt u meer weten over onze betrokkenheid bij Stichting Nijkerk voor Gruisor dan vertellen we u daar graag meer over.

  Directeur Jaco Bruinekool

  Ook “Slaaf voor een dag” is een actie waaraan Jaco Bruinekool meedeed. In strijd tegen vrouwenhandel kon iedereen zichzelf aanmelden om voor een geldbedrag voor het goede doel klussen van andere op te knappen.