Werkzaamheden

  Onze werkzaamheden zijn zeer divers, maar allemaal gericht op de hoogst mogelijke kwaliteit. Hieronder een kort overzicht van onze werkzaamheden.

  Gietwerk

  Bruinekool B.V. is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een specialist in allerlei verschillende soorten gietwerk. Daarbij hoort het gieten van RVS, aluminium en kunststof, maar ook edelmetalen. Wij gieten zelf niet, maar outsourcen het gietwerk naar een van onze contacten in Nederland of in het buitenland. Vervolgens blijven we nauw betrokken bij het proces om uw wensen en eisen te waarborgen. Van idee tot eindproduct geniet u van onze begeleiding en de hoogst haalbare kwaliteit.

  Yacht Components

  Yacht-Components levert hangwerk, sluitwerk, beslag, reling en accessoires voor de scheepsbouw. Daarnaast maken we ook RVS/aluminium vloerdelen voor luxe yachts. Wij verzorgen in principe alles voor de scheepsbouw, of het nu voor een mega yacht is of voor een kleine yacht. Wij staan voor u klaar.

  Las- en constructiewerk

  Ook las- en constructiewerk valt onder ons vakgebied en hebben jaren ervaring in de oplevering van las- en constructiewerk van RVS, aluminium of staal.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht